Kirjailijavieraana Ann-Christin Antell

17.2. klo 13:00

Historiallisen romantiikan uusi kärkinimi Ann-Christin Antell vierailee Hämeenkyrön kirjastossa. Antell on tullut tunnetuksi Turkuun ja sen lähiympäristöön sijoittuvasta Puuvillatehdas-sarjasta. Kirjasarjassa käsitellään romantiikan ohella myös yhteiskunnallisia asioita, kuten köyhien ja vähäosaisten asemaa. Ensimmäinen osa, Puuvillatehtaan varjossa, nousi heti ilmestyttyään vuonna 2021 (Gummerus) myydyimpien kirjojen listalle. Ann-Christin Antellin kirjojen keskiössä ovat nuorena leskeksi jäänyt Jenny, Jennyn kasvattitytär Martta ja Martan tytär Paula, joiden elämää kirjasarjassa seurataan. Hämeenkyrön kirjaston vierailulla Ann-Christin Antell näyttää myös vanhoja valokuvia Turusta ja yleisö saa kuulla, mitä uutta kirjailijalla on mielessään. Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Hämeenkyrön kirjasto / Monitoimikeskus Silta Kyrönsarventie 16 39100 Hämeenkyrö

Koko perheen temppurata

26.2. klo 10:00 - 12:00

Iloista ja vauhdikasta menoa koko perheen kesken temppuradan merkeissä. Temppuradan aikataulu on juokseva, joten voit saapua ja poistua paikalta mihin aikaan vain annetun aikataulun sisällä. Liikuntasaliin käynti R-oven kautta, joka löytyy Monitoimikeskus Sillan takaa.

Monitoimikeskus Silta, Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö

1-6-luokkalaisten palloilu

27.2. klo 14:00 - 15:30

Alakoulu ikäisille suunnattu vauhdikas palloilu. Pelaillaan mm. polttopalloa, käsipalloa ja jalkapalloa. Liikuntasaliin käynti R-ovesta Monitoimikeskus Sillan takaa.

Monitoimikeskus Silta, Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö

1-6-luokkalaisten kaupunkisota

28.2. klo 14:00 - 16:00

Alakoulu ikäisille suunnattu kaupunkisota. Kaupunkisota on vauhdikas ja hauska joukkuepeli, jossa tarvitaan strategiaa ja nopeutta. Liikuntasaliin käynti R-ovesta Monitoimikeskus Sillan takaa.

Monitoimikeskus Silta, Kyrönsarventie 16, 39100 Hämeenkyrö

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu