Seurakunnan joulukonsertti

30.11. klo 18:00

Rakastettu seurakunnan joulukonsertti tuo joulun sydämeen! Tuomas Ukkonen, Reetta Tervo, Aino Rinne, Mini- ja JuniorGospelSingersit, Kirkkoherran jatsiorkesteri sekä seurakunnan työntekijöitä. Konsertissa kerätään kolehti hämeenkyröläisten lapsiperheiden hyväksi diakoniatyön kautta. Konsertin jälkeen glögitarjoilu ja partiolaiset jakavat heijastimia kirkosta lähtiessä. Lämpimästi tervetuloa!

Hämeenkyrön kirkko, Härkikuja 13

F. E. Sillanpään Seuran perinteiset joulukahvit

9.12. klo 13:00

Tule tunnelmoimaan lähestyvää joulua! Perinteiset F. E. Sillanpään Seuran joulukahvit juodaan Juhlatalo Nuuttilassa lauantaina 9.12.2023 alkaen klo 13. Vieraana eläkkeellä oleva Hämeenkyrön seurakunnan kirkkoherra Sakari Virtanen. Jouluista musiikkia kanteleella soittaa Anni Papu. Mukana myös perinteinen Taatan joulupakina. TIlaisuudessa julkistetaan Taatan kalotin saaja sekä hänelle annetaan alkuperäisen mallin mukainen kalotti. Kahvitarjoilu. Tilaisuudessa kahvimaksu.
https://www.facebook.com/events/668912358716526/?ref=newsfeed

Juhlatalo Nuuttila, Kirkkoahde 2, Hämeenkyrö

Kaihon Karavaanin Joulu: Kyösti Mäkimattila -joulukonsertti

9.12. klo 19:00

Kaihon Karavaani ja Kyösti Mäkimattila lähtevät yhteiselle kirkkokiertueelle marraskuun lopulla! Klassikkoteoksia, uutukaisia ja omia suosikkeja Kaihon Karavaanin mukaansatempaavalla otteella, sitä kaikkea on tarjolla!
Kaihon Karavaanin vastustamaton svengi, laaja musiikillinen kirjo ja ylittämätön energia yhdistettynä jokaisen bändin jäsenen yksilölliseen taituruuteen on aina luonut ainutlaatuisen keikkakokemuksen. Kitaraa kokoonpanossa soittaa Rocka Merilahti, kosketinsoittimia ja hanuria Jiri Kuronen, lyömäsoittimia Aarne Riikonen, bassoa Jarno "Jape" Karjalainen ja rumpuja Sampo Haapaniemi, joka on myös tuottanut yhtyeen musiikkia. Suomen eturivin iskelmälaulajiin lukeutuva Kyösti Mäkimattila tunnetaan myös biisintekijänä, kirjailijana ja runoilijana.

Hämeenkyrön kirkko, Härkikuja 13

Frantsilan Kehäkukan Jouluinen yö

13.12. klo 10:00 - 22:00

Jouluinen talo täynnä herkkuja, lahjoja, Frantsilan Luomuyrttitilan tuotteita, runsas kasvisruokalounas klo 11-14, kahvilan monet itsetehdyt leivonnaiset , unohtamatta piparia ja jouluglögiä . Tapaa Puotihuoneen paikalliset käsityöyrittäjät ja tutustu ihaniin käsitöihin , tee lahjaostoksia, pakkaamme lahjasi valmiiksi halutessasi ja nauti ainutlaatuisesta tunnelmasta joulukuun illassa Frantsilan Kehäkukalla.

Yrjö-Koskisentie 1 39100 Hämeenkyrö

Joulutori Kyröskosken torilla

16.12. klo 08:00 - 12:00

Myynnissä monenmoisia jouluisia herkkuja ym Onnenpyörä runsaine palkintoineen. Tuotto paikalliseen hyväntekeväisyyteen. Joulutorin järjestävät LC Hämeenkyrö Kyröttäret

Kyröskosken tori

Irina Björklund & Teemu Roivainen: Rauhan Liekki

18.12. klo 19:00 - 20:30

Kansainvälinen taiteilijamme Irina Björklund ja suomalaismuusikko sekä -laulaja Teemu Roivainen lähtevät yhteiselle Rauhan Liekki -kirkkokiertueelle! “On suuri ilo ja kunnia päästä tänä jouluna kiertämään Suomea upean Irina Björklundin kanssa kirkkokonserttien merkeissä. Teemaksi valikoitui rauha, jonka molemmat koemme tässä ajassa erityisen tärkeäksi”, Roivainen kertoo. “Rauha on perinteisestikin hyvin läheisesti sidoksissa joulun aikaan, ja konsertin sisällön ja tunnelman haluammekin luoda niin, että jokainen paikalla oleva voi hetken rauhoittua ja tunnelmoida musiikin parissa.” “Rauha on tosiaan niin laaja käsite: Rauha maailmalle. Mielelle. Perheelle. Luonnolle. Päällimmäisenä meillä näinä aikoina on Ukrainan sota ajatuksissamme, se rauha, jota tilanteen ratkaisemiseksi toivomme. Mutta toivomme ennen kaikkea Rauhan Liekki -konsertin tuovan paikallaolijoille myös henkilökohtaista sielunrauhaa ja irtautumista arjen stressistä; sitä, jota tämän päivän kännykkämaailmassa aniharvoin saamme kokea”, Björklund toteaa. Liput konserttiin myy: Ticketmaster Lisätietoja: info@centralline.fi

Hämeenkyrön kirkko, Härkikuja 13, 39100 Hämeenkyrö

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu