Frantsilan Kehäkukka

frantsilan-kehakukka

Franytsilan Kehäkukka ryhmille

Pysähdysaikaa kannattaa varata 1-2 h riippuen ryhmän koosta. Pihapiirissämme sijaitsee näyteyrttitarhamme joen äärellä (kesällä), käsityöläispuoteja ulkorakennuksessa (talvisin sisätiloissamme) ja pieni kiva kirppispuoti (kesällä). Sisällä vanhassa koulurakennuksessamme on kasvisravintola, kahvila sekä myymälä, josta löytyy kaikki Frantsilan Luomuyrttitilan tuotteet sekä monenlaisia luomuelintarvikkeita, mausteita, nameja, kirjoja ym.

Palvelemme läpi koko vuoden, mutta sesonkiaika on kesäkuukausina. Kaikista ruuhkaisimpana aikana (juhannuksesta elokuun puoleen väliin) ryhmäruokailut ainoastaan heti lounasajan alettua eli klo 11 ja ryhmäkahvittelut onnistuu avoinnaoloaikana (yli 20 hlön ei lounasaikana) ja aikaisemminkin sopimuksen mukaan. Olemme kiitollisia kiireisistä ajoista ja mielellämme palvelemme kaikkia halukkaita.

Kahvilastamme löytyy oman talon leivonnaisia: marja- ja omenapiirakkaa, mokkatorttua, raakakakkua, ketoleivonnaisia, pullaa, kasvispizzaa ja kasvispiirakoita ym. Valikoimista löytyy myös gluteenittomia ja vegaanisia tuotteita.

Kasvisravintolassamme valmistamme maukkaita kasvisruokia ja käytämme kasvisten lisäksi maitotaloustuotteita ja jonkun verran free range –kananmunia. Joka päivä myös saatavilla gluteenitonta ja vegaanista lounasta. Lounas sisältää leivät, juomat (kotikalja, mehu, vesi) salaattipöydän, lämpimän ruuan ja jälkiruuan kahvin kera.

Frantsilan Kehäkukan rakennus on vanha kirkonkylän kansakoulu. Koulurakennus rakennettiin v.1875 ja toimi kouluna 1966 asti. Frantsilan Kehäkukka aloitti toimintansa v.1987 vanhan koulun tiloissa. Täällä vanhojen hirsiseinien sisällä on hyvä hengittää, tehdä töitä ja palvella asiakkaitamme. Asiakkaamme voi pitää hetken hengähdystauon ja nauttia kauniista miljööstä Pappilanjoen äärellä.

Tilattaessa mahdollisuus saada ryhmille n.10min. esittely yrityksestä ja samalla tuoksutellaan esim. Ojan Isännän muistolinimenttiä (kipulinimentti). Yli 20 hlön ryhmästä on kuljettajalle ja matkanjohtajalle ryhmän tilaamat tarjoilut ilmaisia.

Tarkistathan avoinnaoloaikamme ja lounasaikamme, joko www.frantsilankehakukka.fi tai soittamalla

03-371 4637. Voit ottaa yhteyttä myös sähköpostilla info at frantsilankehakukka.fi

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu