Matrocksin kummituskävelyt

Matrocksin Kummituskävelyt - Osta omalle ryhmällesi

Ennen vanhaan maaseudulla kiersi monenlaisia tarinoita kummallisista ja selittämättömistä tapahtumista. Matrocksin näyttelijä kävelyttää ryhmät menneeseen aikaan. Taikauskoinen ja juoruileva renki tietää kertoa meheviä tarinoita muun muassa eräänkin emännän noitatempuista, kylän sepän pajan ilkikurisesta tontusta ja Purimon huutavasta pirusta.

Kummituskävely on yhtä aikaa näytelmä ja opastettu kävelykierros. Maalaismaisema ja upea miljöö luovat kierrokselle elävän näyttämön. Kävelyreitti kulkee upeissa kansallismaisemissa Mahnalan kylän keskustan tuntumassa, vanhojen 1500-luvulta peräisin olevien kantatilojen pihapiireissä ja nurkilla, jonne ei omin luvin ole mitään asiaa. Paikalliset tarinat kertovat paljon sekä Suomen että seudun historiasta ja ihmisistä, elinkeinoista ja menneiden sukupolvien mielenmaisemasta.

Näytelmä on suunnattu koko perheelle eikä sille ole varsinaista ikärajaa. Suositusikä yli 10 v. Esitys alkaa Yrjölän Marjatilalta os. Maisematie 642, Hämeenkyrö. Huomioi säänmukainen vaatetus. Kesto n. 60 min / 2 km. Esteetön.

Ohjaus Anu Niemi. Tuotanto Matrocks Oy.

Lue lisää matrocks.fi #matrocksit

Avoinna

www.matrocks.fi


Ota yhteyttä

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu