Frantsilan Kehäkukka

frantsilan-kehakukka

Frantsilan Kehäkukka Pappilanjoen rannalla on Hämeenkyrön suosituin matkailukohde. Kauniissa vuonna 1875 rakennetussa koulurakennuksessa toimii viehättävä kahvila, talonpoikaistyyliin sisustettu kasvisravintola sekä yrtti- ja lahjatavaramyymälä, josta voi poimia mukaan mukavia kotimaisia tuliaisia. Kehäkukan suolaiset kasvisleivonnaiset ja ihanat luomumarjapiiraat nautittuna haudutetun yrttiteen tai kahvin kera houkuttelevat herkkusuita ympäri vuoden.

Suomen kesän elinvoimaa on tallennettuna pusseihin, purkkeihin ja pulloihin - ruoaksi ja rohdoksi. Valikoimiin kuuluvat kaikki Frantsilan luomuyrttitilan tuotteet asiantuntevan henkilökunnan opastuksella. 40-paikkainen joenrantaterassi, lasinen mehiläispesä, Hämeenkyröstä käsin -puotihuone ja taidenäyttelyt täydentävät Kehäkukan tunnelmallista ilmapiiriä.

Kesäkuukausina pihapiirissä on lisäksi 300 yrtin näytepuutarha, käsityöpuoteja sekä Hämeenkyrön matkailuinfo. Kaikki nämä löytyvät aivan 3-tien kupeesta Hämeenkyrön kirkonkylän keskeltä 35 kilometriä Tampereelta Vaasaan päin.

Yrjö-Koskisentie 1
39100 HÄMEENKYRÖ

Ota yhteyttä

03 371 4637

frantsilankehakukka.fi

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu