Matrocksin opastetut matkat

matrocksin-opastetut-matkat

Lähimatkat, oppaat ja ohjelmat. Matrocks on mielekkään vapaa-ajan mahdollistaja

Meidän kyytiin pääsee kaikki - kuljemme esteettömällä bussilla! Kielitaitoiset oppaat ja monipuoliset ohjelmat.

---

Uusi lähimatkamme suuntautuu Frantsilan Luomuyrttipelloille: Kukkana kämmenellä

Matrocksin Kummituskävelyt ryhmille

Ennen vanhaan maaseudulla kiersi monenlaisia tarinoita kummallisista ja selittämättömistä tapahtumista. Matrocksin näyttelijä kävelyttää ryhmät menneeseen aikaan. Taikauskoinen ja juoruileva renki tietää kertoa meheviä tarinoita muun muassa eräänkin emännän noitatempuista, kylän sepän pajan ilkikurisesta tontusta ja Purimon huutavasta pirusta.

Kummituskävely on yhtä aikaa näytelmä ja opastettu kävelykierros. Maalaismaisema ja upea miljöö luovat kierrokselle elävän näyttämön. Kävelyreitti kulkee upeissa kansallismaisemissa Mahnalan kylän keskustan tuntumassa, vanhojen 1500-luvulta peräisin olevien kantatilojen pihapiireissä ja nurkilla, jonne ei omin luvin ole mitään asiaa. Paikalliset tarinat kertovat paljon sekä Suomen että seudun historiasta ja ihmisistä, elinkeinoista ja menneiden sukupolvien mielenmaisemasta.

Näytelmä on suunnattu koko perheelle eikä sille ole varsinaista ikärajaa. Suositusikä yli 10 v. Esitys alkaa Yrjölän Marjatilalta os. Maisematie 642, Hämeenkyrö. Huomioi säänmukainen vaatetus. Kesto n. 60 min / 2 km. Esteetön.

Ohjaus Anu Niemi. Tuotanto Matrocks Oy.

Lue lisää matrocks.fi #matrocksit

Yhteydenotot: asiakaspalvelu@matrocks.fi p. 040 658 6868

Ota yhteyttä

040 658 6868

www.matrocks.fi

Mobiiliopastettu Hämeenkyrön vanhan keskustan historiakierros

Tutustu